Sponsorer

Det er vanskelig å avholde en hel festival uten å få inn noen sponsorer. Kanonrock i Halden er så heldige å få hjelp av flere. Her følger en kort presentasjon:

Berg Sparebank

Berg Sparebank hadde sin oppstart i 1915. Bak stod ordføreren i det som den gang het Berg Kommune. Banken har alltid hatt sitt hovedkontor i sentrum av Halden. Det aller første lokalet var i Svenskegata, der husleien var på den nette sum av 30 kroner hver måned. Den første filialen ble etablert på Brødløs i 1981, deretter kom et eget eiendomsmeglingsselskap i 2003. Da banken så dagens lys hadde den en funksjonær på lønningslisten. De ekspederte folk mellom klokken 10 og 14 hver dag. Lokalbanken har sett det som sin oppgave å gi økonomisk støtte til aktiviteter av ulik art, som arrangeres i Halden.

Jensen & Scheele

Selskapet, som heter Jensen & Scheele Bil AS, ble etablert tilbake i 1991. Da forhandlet de Volvo i Halden og området rundt. Eierne av selskapet er Roger Jensen og Arne-Henning Scheele, og de er også med i den daglige driften. Ved oppstarten i 1991 var det sju ansatte. I dag har dette tallet kommet opp i 46. Forventet årlig salg er rundt 250 nye biler av merket Volvo, og bruktbilavdelingen har en omsetning på 700 biler.

eSmart Systems

Dette er et selskap beliggende i Halden. De utvikler digital intelligens for kraftbransjen, og har hatt en kraftig vekst siden oppstarten. Firmaets grunnlegger er Knut Johansen og han har nå flere titalls medarbeidere bak seg i en bransje som er i stadig vekst.

Caspersen

Caspersen Eiendom ble stiftet i november 1992, og er et selskap som driver med både utvikling og utleie av fast eiendom i Halden.

Sparebank Halden

Sparebank Halden er en del av alliansen SpareBank1 Østfold Akershus. Hovedkontoret til denne alliansen ligger i Moss. Totalt har de 209 ansatte, ni bankkontorer samt åtte eiendomsmeglingskontorer.

Fredriksten Festning

Fredriksten Festning ligger i Halden, som het Fredrikshald fra 1665 til 1928 derav navnet på festningen. Forsvarsverket ble reist i årene mellom 1640 og 1645 i forbindelse med det som senere fikk navnet Hannibalfeiden. I sitt liv som festning ble den beleiret seks ganger, men den ble aldri inntatt. I dag er den åpen for alle, og her finnes det nå både museer og spisesteder. Området bak, kalt Place d’Armes, brukes til å arrangere konserter og andre arrangementer. Fredriksten Festning er fast arena for opera, og i tillegg til alt dette finner du også en campingplass samt deler av Halden golfbane. I 2007 ble programmet «Allsang på grensen» spilt inn her for første gang, og programmet som går hver eneste sommer foregår fremdeles her.

Det er mye spennende som skjer på Fredriksten Festning, og det er mange mennesker som legger turen innom dette flotte område. Dette gjelder både skoleklasser, turister og fastboende. Stedet er selvfølgelig ekstra populært om sommeren.

Vil du være sponsor?

Selv om vi har opptil flere flotte sponsorer, er flere alltid velkomne. Om du eller bedriften din ønsker å sponse kanonrock i Halden, er dere hjertelig velkomne til å kontakte oss for en nærmere samtale. Kontaktinformasjon finner dere nederst på siden her.