ZZ Top spilleautomat

ZZ Top er bare én av det som nå begynner å bli en lang rekke med rockegrupper som har fått sin egne spilleautomat. I dette spillet kan du vinne stort fra flere av ekstrafunksjonene som du finner i automaten, mens du nyter av soundtracket, som så klart inneholder noen av gruppens aller største hits. Her kan du altså kombinere både god musikk og store vinnersjanser.

Musikken og symbolene

For å begynne med det aller viktigste vil vi nevne musikken. Blant låtene som spilles i spillet finner du blant annet Sharp Dressed Man, Legs og Cheap Sunglasses, bare for å nevne noen. Heftig musikk kan også høres når du vinner en av bonusrundene i spillet, og så klart når du vinner stort. Musikken er altså en veldig stor del av spillet her, og dette vises også i symbolene.

30 gevinstlinjer

I denne spilleautomaten vil du finne fem hjul, og totalt 30 gevinstlinjer. For å få en gevinst kreves det at du får to eller tre like symboler plassert på en vinnende linje fra venstre. Hvor mye du vil vinne kommer helt an på hvilke symboler det er du får, og hvor mange av de du får på rad. Hvor mye du vinner vil selvfølgelig også avhenge av hvilken innsats du spiller med, da en høy innsats naturlig nok vil gi en større gevinst.

Det du spiller med er kreditter, og det er verdien på kreditten som du kan justere for å få den innsatsen du vil ha. Avhengig av hvor mange kroner du satser på hver kreditt vil din gevinst bli multiplisert med denne verdien. Dette vil si at din gevinst i kreditter alltid vil være den samme uansett hvilken verdi du har på hver kreditt, og at verdien kun gjenspeiler kroneverdien.

To versjoner av Free Spins

Det finnes to ulike bonusrunder i spillet som vil gi deg Free Spins, og disse vil fungere forskjellig. I den første versjonen, som er Sharp Dressed Man-funksjonen, vil du få muligheten til å velge mellom 12 ulike symboler som alle er inspirert av gruppen, og disse inkluderer blant annet en flosshatt og en diamantring. Her kan du vinne opptil 35 Free Spins, med en multiplikator på tre. Dine Free Spins spilles så slik som i hovedspillet, bortsett fra at alle de gevinster du får her blir triplet. Dette gjør at du får mulighet til å vinne virkelig stort i denne funksjonen.

Den andre versjonen av Free Spins er bonusfunksjonen som heter Legs. Her vil du få åtte Free Spins, og dette med en wild som blir på hjulet helt til dine Free Spins er brukt opp. Også denne funksjonen vil så klart gjøre at mulighetene dine for å vinne stort er tilstede, selv om du ikke får en multiplikator i dette bonusspillet.

Progressiv jackpot

Som om ikke de to ulike bonusrundene er nok, finnes det også tre progressive jackpoter i spillet. Disse kan du få når bonushjulet aktiveres, og hvor mye du vil vinne da er det umulig å forutsi. I spillet kan du alltid se hvor store disse jackpotene er, akkurat når du spiller. Siden disse er progressive vil de stadig øke i størrelse, helt til en heldig spiller stikker av med jackpoten. For at sjansene for at denne heldige spilleren skal være nettopp deg skal øke, gjelder det å satse stort, da innsatsen per spinn vil påvirke vinnersjansene dine. Da snakker vi ikke om den totale innsatsen over tid i spillet, men om innsatsen per spinn. I tillegg lønner det seg å spille når jackpoten er stor, da dette også øker sjansen for at den vil utløses.